FONTOS Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás
 
Előfizetői tartalom

Lassú erózió (Vakmajom)

Portfolio
A két héttel ezelőtti NYSE lefordulás után, aminek lett folytatása lefelé, a Nasdaq is átvitte a decemberi mélypontot, így január végére az összes fontos tengerentúli index rövidtávon is eső trendbe került. Az esés jellege más, mint az elmúlt két évben, nincs benne túl sok szenvedély és volatilitás, erózió ez egy széles sávban, egyelőre októberi mélypontok fölött. Eközben az alulteljesítő Európában már zajlik az októberi mélypontok megtámadása, új vezetőréggel: nem a tech-telekom a vezető lefelé, mint 2000-2002-ben, hanem a "régi gazdaság", a piac nagyobbik része: biztosítók, ciklikusok, gyógyszeripar stb.

A KIS FORGALMÚ ESÉS IS ESÉS. Az alacsonyabb csúcs után mélyebb mélypontra esett a Nasdaq, s így rövidtávon is eső trendbe került - egy szélesebb sáv keretében, ahol a két középtávú kulcsszint az októberi mélypont és a decemberi csúcs. A tech (a félvezető-szektort kivéve) még így is jobban tartja magát a piac átlagánál. A legérdekesebb itt a forgalom alakulása: egyre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés