Előfizetői tartalom

Jókora változások az IT-szolgáltatások piacán

Portfolio
Az elmúlt évben hardvergyártók, szoftverfejlesztők és IT-szolgáltatók is mint megszenvedték, hogy az ügyfelek visszafogottan költekeztek, és az egymás közötti árháború is megtette a magáét. A következmények talán az IT-szolgáltatók életében hozták a legnagyobb fordulatot -- és ennek a fordulatnak még koránt sincs vége.

Az alábbi cikk a nyomtatott Számítástechnikában jelent meg. Könyvelés és IT-konzultáció . Tavaly erősen átalakult az IT-szolgáltatások piaca. A résztvevők közül néhányan előnyösebb helyzetbe kerültek (az egyik legnagyobb IT-szolgáltató, az IBM Global Services részlege például felvásárolta a PwC Consultingot), mások meg eltűntek (például az IT-konzultációval és könyveléssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés