Előfizetői tartalom

Dupla pofon az árfolyamnak: 10% zuhanás zárás után

Portfolio
A tegnapi piaczárás után közzétette tavalyi negyedik negyedéves gyorsjelentését a világ legnagyobb média vállalata, az AOL Time Warner, mely ismét egy igen jelentős összegű, a tavalyi 54 mrd dollár után 45 mrd USD-s egyszeri leírást hajtott végre. A cég éves vesztesége így megközelíti a 100 mrd dollárt. A társaság elnökhelyettese, Ted Turner bejelentette lemondását.

A társaság árbevétele meghaladta a 11.4 mrd dollárt, ami 10%-os bővülést jelent az egy évvel korábbihoz képest, és felülmúlja az elemzők előzetes várakozásait is. Továbbra is gyengén szerepelt az AOL internetes divízió, melynek árbevétele csak kismértékben emelkedett, EBITDA-ja pedig 32%-kal visszesett az egy évvel korábbihoz képest.Az AOL azután, hogy a tavalyi év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés