Előfizetői tartalom

57%-os izmosodás egy nap alatt!

Portfolio
Csaknem 12 dollárig 57%-kal combosodtak a tegnapi amerikai kereskedésben a chipgyártó Rambus részvényei azt követően, hogy tegnap a szövetségi fellebbviteli bíróság felülbírálta a virginai kerületi bíróság korábbi, a Rambust elmarasztaló ítéletét, és kimondta, hogy a cég nem bűnös csalás vádjában és így jogosult szabadalmi jogainak érvényesítésére más gyártókkal szemben.

Mint ismeretes, a virginiai kerületi bíróság még 2001-ben találta bűnösnek a Rambust csalás vádjában, és megtiltotta, hogy a vállalat az SDR és DDR SDRAM szabványokkal kapcsolatban további szabadalombitorlási eljárásokat kezdeményezzen az Infineon ellen. A szövetségi fellebbviteli bíróság azonban tegnap minden pontjában megalapozatlannak nyilvánította a kerületi bíróság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés