Előfizetői tartalom

JDS: trendforduló előtt, dráma után

Portfolio
Bár a zárás utáni kereskedelem során a befektetők pozitívan fogadták a JDS Uniphase negyedéves eredményét, a társaság helyzete korántsem ad okot sok optimizmusra. A világ legnagyobb száloptikai kábel gyártója, nem véletlenül tart ott, ahol most, nem véletlenül produkált az elmúlt években hatalmas zuhanást, a cég igen nehéz körülmények között működik.

Az igen gyenge számadatok mellett mindenképpen érdemes azonban arra felhívni a figyelmet, hogy a társaság prognózisában a javulás jeleit látja. A hosszú ideje tartó árbevétel zuhanás az aktuális negyedévben várhatóan megfordul (a cég 155-165 millió dolláros bevételre számít), miközben a veszteség mértéke is várhatóan szűkül, értéke 3-5 cent között mozoghat részvényenként.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés