FONTOS Így töri derékba emberek nyaralását a világ legnépszerűbb popsztárja
 
Előfizetői tartalom

Görög befektető a magyar IT piacon, cél a BÉT!

Portfolio
A több Európai Uniós országban érdekelt, a görög vállalatirányítási rendszerek piacának vezető cége, a Q&R S.A. 1 millió euró nagyságrendű tőkeemeléssel kisebbségi részesedést szerzett a korábban 100%-os hazai tulajdonban levő rEVOLUTION Software Kft.-ben. A külföldi befektető komoly fantáziát lát a magyar ERP-piacban, illetve nagy lehetőséget prognosztizál az uniós- és Phare-finanszírozású közép-kelet-európai szoftverfejlesztési projekteknek. A partnerek céljai között szerepel többek között a rEVOLUTION részvénytársasággá alakítása 2003-ban, majd 2-5 éven belül a cég tőzsdére vitele.

A több, jelenlegi uniós tagállam és belépésre váró ország - többek között Lengyelország, Ciprus és Belgium - piacán érdekelt, Görögország egyik vezető, tőzsdén is jegyzett informatikai cége, a Q&R (Quality and Reliability S.A.) komoly lehetőséget lát a magyar ERP-piacban. A Q&R mögött komoly tapasztalatokkal és tőkeerővel bíró anyavállalat áll: a cég Financial Times...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés