Előfizetői tartalom

8 éves mélyponton a Pannonplast- hogyan tovább?

Portfolio
A tegnapi kedvezőtlen hírek hatására közel 8 éves mélypontjára zuhant vissza a Pannonplast. A papír 8.1%-ot esett, az 1,075 forintos árhoz hasonlót csak 1995. elején tapasztalhattunk. A napi minimum 1,030 forint volt. A negatív hírek sora ellenére, vagy talán éppen ezért úgy látjuk, el jött az ideje annak, hogy korábbi szkeptikus álláspontunkon módosítsunk a papírral kapcsolatban, s lassan felvessük a spekulatív vétel lehetőségét a jelenlegi árszinten, kizárólag rutinos rókák számára.

Minden negatív. A Philips monitorgyártásának elvitelének bejelentése igen rossz pillanatban jött a társaság számára, az árfolyamot az elmúlt napokban határozottan terhelte a Pictet eladása, amely a legnagyobb ( a menedzsmenthez eddig hű) tulajdonos kiszállásának előfutáraként érte a piacot.A cég helyzete rossznak mondható, de gazdálkodása még így sem katasztrofális (...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés