Előfizetői tartalom

Westel-Pannon szövetség a Metróban

Portfolio
Pannon GSM és a Westel együttműködése nyomán - a hálózati elemek közös, optimális alkalmazásával - mindkét mobilszolgáltató ügyfelei a budapesti metró és a kisföldalatti vonalainak teljes hosszában használhatják mobiltelefonjukat. A két cég a munkát közösen végezte el és az így telepített antennákat is közösen használják, üzemeltetik a budapesti metró hálózatán.

A közös fejlesztés nem meglepő, a Pannon GSM stratégiája a tavalyi évben megváltozott, a társaságnál a Westel elleni éles küzdelem helyett a pozíciók stabilizálása került előtérbe. A két szolgáltató ilyen jellegű együttmödése természetesen nem csorbítja a két szolgáltató közötti versenyt, csak nehezebb helyzetbe hozza a Vodafone-t, amely a nemzetközi háttere ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés