Előfizetői tartalom

Drámai változások előtt az amerikai mobilpiac

Portfolio
Az Egyesült Államok legnagyobb mobilcégéből, a Verizon Wireless-ből való kiszállását tervezi a Vodafone -írja az Independent vasárnapi száma. Az újság szerint a Vodafone a kilépés után új amerikai leány után néz, a két kiszemelt már megvan, a brit mobil távközlési óriás az AT&T Wireless-t, vagy a Deutsche Telekom tulajdonában álló Voicestreamet szerezheti meg magának.

A hír nem számít újdonságnak, már eddig is teljesen nyilvánvalónak számított, hogy a 2003. év az USA éve lesz a Vodafone számára, amelyet több tény is alátámaszt. Mint ismeretes a Vodafone eladási opcióval rendelkezik a Verizon Wireless 45%-os részvénycsomagja kapcsán, amelynek lehívása esetén 20 milliárd dollár ütné a markát. Az eladás azért lehet reális alternatíva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés