Előfizetői tartalom

Matáv technikai elemzés: túladott már a papír?

Portfolio
Egy csúnyán behalt kitörési kísérletet láthattunk december elején a Matáv részvény árfolyamában, a papírok ugyanis 3 Fibonacci szintet is áttörve 900 Ft fölé emelkedtek, ahonnan azonban ismételten megindult a lejtmenet. De vajon merre folytathatják az irányt a hazai távközlési részvények? Csak egy kis korrekciót láthattunk az elmúlt hetekben, vagy pedig ismét egy komoly zuhanás előtt áll a Matáv? Ezekre a kérdésekre próbálunk meg választ adni alábbi írásunkban a technikai elemzés eszköztárának segítségével.

Matáv: Fibonacci vonalak szorításában . Az elmúlt egy évben igen érdekes pályát futottak be a Matáv részvények, a papírok azt követően, hogy a tavaly szeptember 11-ét követő pánikban történelmi minimumra zuhantak, erőteljes növekedést produkáltak, és mint az korábbi cikkeinkből is ismert, többször is tesztelték az 1,060 Ft közelében lévő igen erősnek mutatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés