Előfizetői tartalom

Arany euró (Vakmajom)

Portfolio
Az októberben jól felismerhető intézményi vételekkel indult, szinte kizárólag a technológiára, és azon belül is főleg a túladott szegmensekre koncentrálódó emelkedés lendülete a szélsőséges optimizmus mellett bekövetkezett, aztán egyértelműen behalt kitöréssel megtört - már a jó hírekre sem tudott emelkedni a piac. Ennyi volt? Hogy az elmúlt két hét durva beesése az optimizmussal karöltve teljesen megölte-e a rallyt, az még nem dőlt el, mert akadnak életben maradt vezetők. Fontos esemény, hogy az euró és az arany hosszabb bázisból kitört felfelé.

BEHALT FELFELÉ KITÖRÉS - FOGD A PÉNZT ÉS FUSS?. Mivel most ősszel csak a technológiában volt számottevő emelkedés, tehát a tech vezette a rallyt, a piac egészére nézve is a tech viselkedésének van a lenagyobb súlya jelenleg. Mit látni rövidtávon?Az index nyolc hét alatt felment 1108-ról 1521-re, ami 37%-os emelkedés, rallynak épp elég testes mozgás. A nagy forgalom mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés