Előfizetői tartalom

Holtrop: nadrágot felkötni, nehéz idők jönnek

Portfolio
Thomas Holtrop, a legnagyobb európai internetes társaság, a T-Online első számú vezetője a vállalat élére kerülése óta talán legpesszimistább nyilatkozatát adta. Holtrop szerint az igen gyenge gazdasági környezet hatására a szektor 2003-ban az idei körülményeknél nehezebb feltételekkel fog szembesülni. A fogyasztási hajlandóság csökkenése révén minden területen élesedő küzdelemre számít, melyben a konszolidációs folyamat felélénkülhet. "Az alagút végén csupán 2004-ben jelenhet meg a fény" - idézi a Financial Times Deutschland a T-Online vezetőjét.

Az igen jó teljesítményt hozó 2002-es év ellenére Holtrop nem csatlakozott a "2003 a növekedés éve lesz" táborhoz. Jelen makroökönómiai környezetben mind az internet, mind a tartalom szolgáltatás, mind az e-business terén nehezebb működési feltételekkel szembesül majd a szektor 2003-ban mint az idei évben. A szektoron belül a kis és közepes méretű társaságok jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés