Előfizetői tartalom

EPT: növelte tulajdonrészét a Matáv

Portfolio
Az Első Pesti Telefontársaság Részvénytársaság mai tájékoztatása szerint a társaság által 2002. szeptember 27-én meghozott döntés értelmében, a nyomdai úton előállított részvények benyújtására nyitva álló időszakot 2002. december 9-én 16.00 órakor lezárta, s a dematerializált részvénnyé történő átalakítását 2002. december 10-én végrehajtotta.

Az EPT 2002. december 10-én érvénytelenné nyilvánította az általa kibocsátott összes nyomdai úton előállított részvényt. Az érvénytelenítéssel a nyomdai úton előállított részvényekből eredő jogok és kötelezettségek megszűnnek, továbbá nyomdai úton előállított részvény a továbbiakban forgalom tárgya nem lehet. Az EPT az érvényesen be nem nyújtott részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés