Előfizetői tartalom

Új fókuszok az elemzésben - középpontban a Matáv

Portfolio
A három hete kiváló eredményt publikáló, s utána jó tõzsdei teljesítményt nyújtó Matávra vegyes hatással lehet a távközlés területén az elmúlt idõszakban erõteljesen megváltozó elemzői módszertan, amely amellett, hogy még mindig kecsegtető a magyar távközlési társaság számára, elhalványítja a fundamentális alulértékeltségrõl szóló szakértői véleményeket, és felveti, hogy egyes szempontok szerint a magyar távközlési társaság részvényei nem számítanak olcsónak.

Soron következõ írásukban a Schroder Salamon Smith Barney Changing Paridigm II címû regionális szektor elemzésének elemzési módszertanára támaszkodunk, és amellett, hogy teret hagyunk a DCF és az FCF alapú módszereknek, fokozott súlyt helyezünk a ROIC alapú megközelítésre, amely árnyalja az eddig felmerült elemzõi megközelítéseket. A mutatószámok területén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés