Előfizetői tartalom

Matáv: a vezetékes terület ellenfele a mobil

Portfolio
Straub Elek, a Matáv elnök-vezérigazgatója ma a liberalizált piac elmúlt egy évét elemezve elmondta, hogy a verseny ténye megkérdőjelezhetetlen. Elmondása alapján verseny figyelhető meg a mobil és vezetékes szolgáltatók között, a nemzetközi és a belföldi távolsági beszélgetések piacán, és az üzleti, adatkommunikációban is.

A tájékoztatón ismertetésre kerültek a cég üzletpolitikai tervei, amelyek a pozíciók megőrzését kívánják elősegíteni. Straub Elek szerint azonban a vezetékes beszédcélú távközlésben jelentős, totális verseny nem fog fellépni, a vezetékes telefonnak tartósan a mobil az ellenfele. A nemzetközi trendek is azt mutatják, hogy ahol 3-4 éve nem robbant ki a verseny a távközlés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés