Előfizetői tartalom

Elindult az FT

Portfolio
Ismertté váltak a France Telecom és a francia kormány immár hivatalos tervei a távközlési társaság reorganizációja terén, amelyek talán középtávra tervezhető jövőt biztosítanak a cégnek. A változások előremutató jellegűek az igen súlyosan eladósodott társaság esetében, egyedül 2 tényező maradt függőben, az elbocsátások és az Orange vezetőjének sorsa.

A társaság intézkedéscsomagja érint egy a tőzsdei folyamatok normalizálódásával végrehajtandó 15 milliárd eurós tőkeemelést, egy átmeneti 9 milliárd eurós állami hitelt, a bérek befagyasztását, a beruházások csökkentését, illetve az osztalék eldöntését. Bejelentésre került, hogy a társaság 5.5-7 milliárd euró értékben kíván leírásokat végrehajtani. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés