Előfizetői tartalom

Beérett az eddigi legnagyobb IT akvizíció?

Portfolio
Több mint 10%-ot erősödtek tegnap a zárás utáni kereskedésben a HP részvényei, miután jóval a várakozások feletti harmadik negyedéves árbevételt és eredményt tett közzé a tegnapi amerikai piaczárás után a világ második számú hardver gyártó cége. A kilátások is stabilak, a menedzsment a konszenzusnak megfelelő értékeket vár a negyedik három hónapra is.

A társaság árbevétele kismértékben ugyan csökkent az egy évvel korábbihoz képest, mégis a 18 mrd dollár igen kedvezőnek tekinthető, hiszen ez csaknem 800 millió dollárral meghaladta a piaci várakozásokat. (A számok természetesen már a Compaq akvizíció hatását is tartalmazzák mind a bázis, mind pedig a tény időszakban.)A szegmens bevételeket tekintve szembeötlő a printerek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés