Előfizetői tartalom

A Synergon megújította Cisco minősítését

Portfolio
A Synergon Informatika Rt. november közepén hivatalosan megújította magyarországi Cisco Gold Partner minősítését. A Synergon ezúttal is teljesítette a korábbinál szigorúbb elvárásokat és feltételeket, melyek a Gold minősítés eléréséhez szükségesek. A feltételek között személyi, rendszertámogatási, speciális szakterületekre vonatkozó, vevői megelégedettségi, illetve üzleti tervezéssel kapcsolatos kritériumok egyaránt szerepeltek. A Synergon szakértelmét folyamatosan fejleszti a gyorsan fejlődő Cisco technológiák értékesítéséhez, telepítéséhez és támogatásához, azt megoldásaiban magas színvonalon alkalmazza. A Synergon 1 997-ben Magyarországon elsőként, Kelet-Európában pedig másodikként teljesítette mindazon feltételeket, melyek révén először elnyerte a Cisco Gold Certified Partner címet.

A Synergon −a Gold minősítés megújítása mellett −2002 november elejei sikeres vizsgái révén már Network Management Specialized Partner minősítéssel is rendelkezik. E mostani minősítés megszerzésével a Synergon már négy specializációval rendelkezik −a Cisco Professional Service és Gold Partneri minősítéseken túl −, ami a legszélesebb teljesített Cisco szakmai minősítési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés