Előfizetői tartalom

Merrill kedvező vélemény a távközlésről, nem javul a DT

Portfolio
A korábbi alulsúlyozásról enyhe felülsúlyozásra minősítette fel a Merrill Lynch az európai távközlési szektort. A befektetési bank kedvenc papírjai közé tartozik a múlt héten kiváló eredményről beszámoló Vodafone mellett a BT és a Swisscom, miközben a cég továbbra is óvatosságra int a France Telecommal és a Deutsche Telekommal kapcsolatban.

A Merrill indoklása szerint azért került felminősítésre a szektor, mert az eredményesség javult az elmúlt időszakban, s a jó cash termelő képesség vonzó lehet a befektetők számára. A Deutsche Telekom esetében a múlt héten közzétett eredmény és új stratégia után nem javultak az elemzői vélemények, az HSBC is fenntartja korábbi csökkentés minősítését. Az elemzők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés