FONTOS Így töri derékba emberek nyaralását a világ legnépszerűbb popsztárja
 
Előfizetői tartalom

Steiner: a Rábának vannak válaszai a kihívásokra

Portfolio
Steiner László, a Rába vezérigazgatója a harmadik negyedéves eredmények ismertetését a külső környezet változásának ismertetésével kezdte. Az amerikai piacon a második negyedévben jelentkezett átmenetei piaci élénkülés nem folytatódott a harmadik negyedévben. Ezen a piacon csak 2003 második felében számit élénkülésre a társaság. Ezzel szemben az európai piacon az autóipari recesszió hosszabban elhúzódónak tűnik. Az ázsiai piac, ezen belül az iráni megrendelések gyakorlatilag megszűntek. Az iráni késztermék raktárak jelenleg tele vannak, így nem is várható a közel jövőbeni javulása.

A forint kedvezőtlen hatását már többször ismertette a társaság, így ez nem hathatott meglepetésként. Az amerikai piacról elhangzott, hogy bővültek a szállítási volumenei két stratégiai vevőnek. A dél-amerikai piacon a visszaesés az ismert gazdasági körülményekre vezethető vissza. Az európai piacon a nagy gyártók részéről a kiszervezési folyamat lelassult. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés