Előfizetői tartalom

econet.hu: megtört a lendület

Portfolio
Akik az elmúlt hónapokban éles fékcsikorgást hallottak a Hauszmann Alajos utcából, nem tévedtek: behúzták a kéziféket az econet.hu Rt.-nél. Az árbevétel stabil növekedése az elmúlt negyedévekhez viszonyítva immár egyértelműen megtört, ehhez alkalmazkodva a cég fizetéseket mintegy 20%-kal fogta vissza. Az nincs részletezve, hogy ez leépítés, vagy fizetés csökkentés eredménye, s arról sem szól a gyorsjelentés, hogy mit szólt ehhez a szakszervezet.

A harmadik negyedévben elért 40 m Ft-os veszteség csak részben tekinthető meglepetésnek, mivel az előző gyorsjelentésben a cég jelezte, hogy az időszakhoz kapcsolódó egyes költségek áthúzódnak majd a következő három hónapra. Ilyen mértékű veszteségre azonban mi sem gondoltunk, főleg az előző negyedévek nyereséges gazdálkodása után. Összegezve az első kilenc hónapot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés