Előfizetői tartalom

"Pörgés, uraim, pörgés" (Vakmajom)

Portfolio
A fontos tengerentúli indexek egyelőre az augusztusi csúcsaik alatt vannak. Az NYSE, miután jó forgalommal megpattant a júliusi mélypont visszateszteléséből, masszív intézményi eladásba ütközött, aztán megint vétel jött, s végül két nap közepes forgalmú esése után ott zárt pénteken, ahol három hete is állt - ez olyan váltakozó, saláta akció, amikor talán az intézmény sem tudja igazán, hogy mit is akar csinálni, hiszen az utóbbi három hét eredménye egyhelyben toporgás.

NAGY INDEXEK: SÁVOS MOZGÁS KÖRVONALAI?. A sáv mindig kifog az emberen, mert nem könnyű benne a piac irányát olvasni, hisz arról szól, hogy épp nincsen - az érdekes dolgok a sávszélen történnek. Mi olvasható itt mégis? Összehasonlítva mostani és a júliusi emelkedés tempóját: az emelkedés a júliusi mélyponttól az augusztusi csúcsig 22 napig tartott, és ezalatt a piac 23.4%-ot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés