Előfizetői tartalom

Ismét a MOL jelenthet üde színfoltot

Portfolio
Kaló Dénes, a Cash-line üzletkötője szerint a pénteki amerikai gyengülés és az európai piacok gyenge reggeli teljesítménye negatív elmozdulást eredményezhet a Budapesti Értéktőzsde hivatalos indexének mozgásában. A BUX 0.5-1%-kal zárhat alacsonyabban az előző hét utolsó értékéhez képest. A forgalom alacsony lehet, hasonló a pénteki naphoz, amikor mindössze 3.8 milliárd Ft összértékben születtek kötések a börzén.

A blue chipek kisebb mértékben veszíthetnek értékükből, a meghatározó részvények közül a MOL árfolyamának mozgása lehet érdekes, az olajszektor reprezentánsa valamelyest stabilizálhatja a hét első kereskedési napjának veszteségét. A Matáv New York-ban 743 Ft-on fejezte be a kereskedést, amely jelentősen, 2.8%-kal alacsonyabb a pénteki hazai záróárnál. A vezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés