Előfizetői tartalom

Hatalmas veszteség: vissza a múltba?

Portfolio
6%-os mínuszban állnak az Infineon részvényei a mai frankfurti nyitás után azt követően, hogy a második legnagyobb európai chipgyártó cég közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését, melyben ismét jelentős veszteség szerepel. A cég ráadásul a szezonálisan igen erős negyedik negyedévre borús kilátásokat fogalmazott meg.

Immár másfél éve folyamatosan veszteséget termel az Infineon, az elmúlt negyedévben azonban a mínusz csaknem akkora lett, mint egy évvel korábban, mikor azonban a chippiac a mélypontján volt. A cég nettó vesztesége 507 millió euró lett, ami ugyan jobb, mint az egy évvel korábbi -523 euró, katasztrófálisnak tekinthető azonban a 158 millió eurós elemzői várakozások ismeretében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés