Előfizetői tartalom

Szomorú délután

Portfolio
A csak igen mérsékelt gyengüléssel járó délelőttöt követően a délutáni kereskedés valóságos hidegzuhanyként érte az európai részvénypiacokat, amelyek nap végére tetemes gyengülést halmoztak fel. Az esti órákban DAX 4.9, a FTSE 100 0.5, a CAC 40 3.1%-os mínuszban állt. Az elemzői várakozásoknak megfelelően nem változtatott kamatszintjén az ECB.

Szektorszinten estére csaknem teljesen általános lett a gyengülés, a két legrosszabb teljesítményt felmutató iparág a technológia és a biztosítás lett. A technológia a Cisco gyenge kilátásai miatt mutatott jelentős visszaesést, miközben a biztosítók piaca az Aegon gyenge eredménye miatt szenvedett el jelentős csökkenést.Az irányadó blue chipek közül az AXA és az Aegon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés