Előfizetői tartalom

TV2 vezérigazgató az econet.hu FB-ben

Portfolio
Az econet.hu Informatikai Rt. közgyűlése, a mai napon egyhangú szavazás mellett pontosította az igazgatóság felhatalmazását arra, hogy a jövőben szükség szerint, a gazdasági társaságokról szóló törvény rendelkezéseivel összhangban, saját hatáskörben döntsön a társaság jegyzett tőkéjének emeléséről. A közgyűlés - új felügyelő bizottsági tagok választása mellett - arról is döntött, hogy a társaság igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjai a jövőben díjazásban részesülnek.

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett egyetlen internetes társaság közgyűlési határozata értelmében az igazgatóság saját hatáskörben dönthet a Társaság jegyzett tőkéjének 5 éven keresztül, évi legfeljebb 140 millió forinttal, összesen legfeljebb 700 millió forinttal való felemeléséről, oly módon, hogy az egyes évi tőkeemelések nem haladhatják meg a Társaság tőkeemeléskori...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés