Előfizetői tartalom

Wallis: teljes gőzzel az IT-ben

Portfolio
Míg gyakorlatilag teljes inaktivitás tapasztalható a magyarországi kockázati tőke / portfólió befektetők részéről az IT szektor irányába, addig a Wallis az idei évben immár a harmadik informatikai beruházását jelentette be a mai napon. Az Index.hu Rt.-ben és az Elenderben történt tulajdonszerzést követően a Navigátor Informatikai és Tanácsadó Kft-vel bővült a Wallis Csoport.

A Navigátor Informatikai és Tanácsadó Kft. néven többrétű tevékenységgel - menedzsment tanácsadással, informatikai fejlesztésekkel és rendszer bevezetéssel, valamint logisztikai tanácsadással foglalkozik. A Navigátor árbevétel-növekedési üteme ebben az évben közel 300%-os – áll a Wallis által kiadott sajtóközleményben. Jelenleg folyamatban van és várhatóan idén befejeződik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés