Előfizetői tartalom

Deutsche Telekom: november 14-én lesz új főnök

Portfolio
November 14-én kerül bemutatásra a Deutsche Telekom új vezetője - derül ki a cég vezetése által az alkalmazottak részére küldött e-mailből. A Helmut Sihler ideiglenes vezető és Hans-Dietrich Winkhaus, az FB elnöke által küldött levél ismerteti a dolgozókkal, hogy a választások óta eltelt 6 hétben áttekintették a potenciális vezetőjelöltek listáját, amelyek között mind belső, mind külső menedzserek szerepeltek.

A dátum ismerete az első konkrétum, ami elhangzott a DT vezetőjének kiválasztásáról, ezen kívül pletykák, egymásnak ellentmondó nyilatkozatok uralták a hírek világát. Az új vezető megnevezése, az új stratégia körvonalazásával együtt végre elcsitíthatja a pletykákat és tiszta vizet önthet a pohárba. A legutóbbi információk szerint, Kai-Uwe Ricke, a T-Mobile első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés