Előfizetői tartalom

Synergon a HIF-nél

Portfolio
A Synergon ma arról tájékoztatta a befektetőket, hogy szerződést kötött a Hírközlési Felügyelettel (HÍF) a Synergon által 2001-ben bevezetett SAP R/3 alapú Gazdasági Pénzügyi Rendszer (GPR) folyamatos és magas színvonalú rendelkezésre-állású működtetése érdekében nyújtandó szolgáltatásokra. A szolgáltatások magukban foglalják a GPR szakmai és műszaki támogatását, az üzemeltetéshez szükséges humán erőforrás biztosítását, az aktuálisan felmerülő egyedi testre szabási, finomhangolási fejlesztések végrehajtását és a bevezetett rendszer hatékony használatához szükséges pótlólagos oktatásokat. A határozatlan idejű rendelkezésre állási szerződés éves szinten nem jelentős, értéke 80 millió forint közelében van.

A Synergon a 2001-es bevezetési feladatok sikeres lezárása után teljesített támogatási feladatokat, mindkét fél megelégedésére egy kiterjedtebb és átstruktúrált formában, új szerződés keretein belül folytatja. A jelenlegi szerződés háromszintű, mely egyrészt ellátja az SAP-rendszer üzemeltetésével kapcsolatos összes tevékenységet, a korábbiakhoz képest magasabb erőforrási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés