Előfizetői tartalom

Stabilitás, növekedés, bizalom

Portfolio
Tegnap tartotta elemzői konferenciáját az EBay. Az internet legnagyobb siker sztoriját adó társaság, illetve a kezdeti víziót (adott technikai platformon növekedés az üzemi költségek szinten tartása mellett) egyedül teljesítő vállalat ismételten megerősítette a befektetői bizalmat. A 2005-re tervezett 3 mrd dolláros árbevételi célt változatlanul fenntartja a menedzsment és a jelenlegi 30%-os üzemi eredményszintet 35-40%-ra tervezi növelni.

A már ismert idei eredménycélok és 2002-es, 2003-as, illetve a hosszú távú célként megjelölt 2005-ös árbevételi tervek megerősítése mellett a fő hangsúlyt az üzemi eredményszintben középtávon tervezett 35-40%-os szint elérése kapta az elemzői konferencián. A jelenlegi 30%-os szintről megcélzott további növelés jól jelzi, hogy a társaság de facto monopol pozícióban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés