Előfizetői tartalom

Amikor a gond nem az eredménnyel van (2)

Portfolio
Ma tette közzé a France Telecom és mobil távközlési leánya, az Orange az év első 9 hónapjára vonatkozó számait, amelyeket erősen vegyesnek kell értékelni. A társaság árbevétele 9%-kal növekedett, a bővülés hajtóereje az Orange volt, amely több fronton pozitív fejleményekről számolt be. A France Telecom prognózisa szerint a csoport EBITDA-jának bővülése az idei évben meghaladja a 15%-ot. Éves szinten az árbevétel bővülése 8-9% lehet. A cég korábban kétszámjegyű árbevételnövekedést várt, amely most úgy látszik, nem fog teljesülni.

A gyorsjelentés egyik pozitívuma az Orange volt, amely azon kívül, hogy 2.5 millió új előfizetővel 43.2 millió főre bővítette ügyfélszámát, megerősítette vezető pozícióját mind a brit, mind a francia piacon, miközben az APRU is növekedést mutatott. Mindazonáltal a 12.5%-os árbevétel bővülés jelzi, hogy a mobilpiac dinamikája már nem a régi Nyugat-Európában. A cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés