Előfizetői tartalom

40 milliárd távozik a könyvekből

Portfolio
Jelentõs mértékben korrigálja mérlegét és a eredménykimutatását az amerikai távközlési piac egyik legnagyobb, de egyben egyik legproblémásabb szereplõje, a Qwest. A meglehetõsen problémás társaság (bóvli hitelbesorolás, Andersen könyvvizsgálat, árbevétel számviteli trükkökkel való növelése) ezúttal csak korrigál, s kijavítja a feltûnõ értékaránytalanságokat könyveiben.

A helyi és távolsági szolgáltatást egyaránt végzõ Qwest 40.8 milliárd dollárral csökkenti eszközeinek és hálózatának értékét, amely a goodwill leírásán keresztül valósul meg, s további 531 millió dollárral csökkenti visszamenõlegesen árbevételét a problémás tételek törlésével. A tisztánlátás azért is fontos, mert a társaság stabilizálni próbálja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés