Előfizetői tartalom

Vodafone: a globális lét előnyei?

Portfolio
A Vodafone "Vodafone Live! "elnevezésű képes üzenetküldésre, mobil e-mailezésre, csevegésre, színes WAP és mobilos játékokat magában foglaló multimédia szolgáltatása október végén került bevezetésre nyolc európai országban. A szolgáltatás várhatóan a jövő év elején indul Magyarországon, bár egy része már az idén karácsony előtt bevezetésre kerülő MMS indulásával is elérhető lesz.

A Vodafone Group múlt heti bejelentése hogy új mobil szolgáltatását Németországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban elindította, majd az új évben Ausztráliában, Görögországban és Új-Zélandon indítja. A Vodafone Live! mellett a Mobile Office a mobilszolgáltató cégeknek szóló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés