Előfizetői tartalom

USA: görbülő indexek a nap végén

Portfolio
Bár a kereskedés első felében nem mutattak komolyabb elmozdulást az irányadó indexek az Egyesült Államokban, a nap végére az indikátorok begörbültek, és a Dow Jones 2.1%-os csökkenés után 8,317 ponton zárta a napot, a Nasdaq 1.6%-kal fejezte be alacsonyabban a kereskedést, így záró értéke 1,299 pont lett, míg az S&P 500 883 pontig 1.5%-ot esett.

A szektorok közül egyedül a távközlésinek az értéke emelkedett, igaz ez is csak kismértékben, míg a legnagyobb mértékben az alapanyaggyártók, az IT és az ipari cégek csökkentek.Az általános pesszimizmust jelzi, hogy a Dow komponensei közül mindössze 3 emelkedett, az Eastman Kodak, a Honeywell és a Philip Morris, és ezeknek az erősödése is belül maradt az 1%-on. 7.5%-ot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés