Előfizetői tartalom

Rába: road-show, brit lehetőség, európai helyzetkép

Portfolio
Idén tavasszal határozott a Rába menedzsmentje a haszongépjármű ülések felé történő elmozdulásról az alkatrész gyártás terén. A társaság új üléseinek bemutatása az angol buszgyártóknál sikeresnek mondható. A Futómű Kft európai roadshowja 5 országban 8 céget keresett fel, melyből hat teljesen új kapcsolat. A Hannoverben megrendezett, legrangosabb európai szakmai kiállításon a Rába szakemberei szerint érzékelni lehetett a haszongépjármű és a buszgyártás területén bekövetkezett csökkenő kereslet negatív hatásait, mely egy-két év csúszással jelentkezett az amerikai iparági recesszióhoz viszonyítva. - hírek a Rába Magazin legfrissebb számából.

A Rába Alkatrész divíziójába 2001 elején integrálódott az addig csupán részlegesen Rába tulajdonban lévő IMAG, melynek vezető terméke gépjármű ülés. Tekintettel arra, hogy a Rába az elmúlt egy évben a Suzuki modell váltása miatt jelentős bevétel kiesést volt kénytelen elkönyvelni, a társaság menedzsmentje a haszongépjármű és kötött pályás jármű ülésgyártása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés