Előfizetői tartalom

50% alatt a Westel, kiváló eredmény a kilátásban (2)

Portfolio
A magyar piac története során első alkalommal 50% alá csökkent szeptember végén a Westel piaci részesedése a magyar GSM piacon. Mielőtt azonban bárki a legnagyobb magyar mobilcég sikertelenségéről beszélne, ki kell emelni, hogy az 50% feletti piaci részesedés elvesztése tudatos folyamat eredménye, illetve, hogy december végére ismét 50% fölé tud visszakerülni a társaság.

Hif szeptemberi statisztikái szerint Magyarországon már csaknem 6.3 millió GSM előfizető van, amelynek 49.72%-a a Westel, 39.03%-a a Pannon, 11.25%-a Vodafone égisze alatt részesül a mobilkommunikáció gyönyöreiben.Szeptemberben megtört az nagy részében uralkodó dinamikus növekedés, a 128 ezer fős piacbővülés február óta a leggyengébb értéknek számít. A szeptember a Pannon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés