Előfizetői tartalom

Morgan Stanley: 1010 forintos Matáv célárfolyam, eredményelőzetes

Portfolio
Ma tette közzé a Morgan Stanley a Matáv 3. negyedéves eredményelőzetesét. A patinás befektetési bank 1,010 forintra emelte célárfolyamát a korábbi 990 forintról, amely igen jelentős áremelkedési potenciált jelent a mostani árszinthez képest. A cég felhívja a figyelmet a Matáv főleg cash-flow szinten jelentkező kiváló fundamentumaira.

A Morgan Stanley nem számít különösebb meglepetésekre a 3. negyedév eredményben, ez a negyedév is stabil lehet mérsékelt ábevételnövekedés és szinten maradó EBITDA-margin mellett. A befektetési bank szerint, bár a Westel növekedése lassul, ez még bőven ellensúlyozza a vezetékes terület gyengülését. A beruházások mértéke továbbra is alacsony maradhat, bár az idei alulköltés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés