Előfizetői tartalom

Kedvező gyorsjelentés és megerősített várakozások az AOL-tól

Portfolio
A tegnapi amerikai zárás után tette közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését a világ legnagyobb média vállalata, az AOL Time Warner. A cég kedvező számokat tett közzé jelentésében, és annak köszönhetően, hogy egyes elemzők várakozásaival ellentétben a társaság nem tett közzé profit-warningot, a részvények csaknem 7%-ot erősödtek a zárás utáni kereskedésben.

A társaság nettó árbevétele 10 mrd dollár lett, ami kismértékben felülmúlja a piaci várakozások 9.9 mrd USD-s értékét. A társaság egyúttal közölte azt is, hogy a SEC-kel való együttműködés következtében módosították az elmúlt évek bevételeit, hiszen az AOL internetes divízió árbevételét az elmúlt két évben összesen 190 millió dollárral magasabban mutatták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés