Előfizetői tartalom

Egy megbizhatóan rossz eredmény

Portfolio
Tegnap publikálta 3. negyedéves (pénzügyileg 4. ) eredményét a világ egyik legnagyobb távközlési felszerelésgyártója, a Lucent Technologies. A társaság eredménye mint mindig most is megbízhatóan rossz lett, ilyen rossz cég felett nehéz napirendre térni, amelyet mutat árfolyamának folyamatos gyengélkedése. Jelzésértékű, hogy az 1 dolláros árfolyamszint már csak álom a cég számára.

A cég nettó vesztesége egyébként 2.88 milliárd dollár lett, amely valljuk be igen szép teljesítmény egy olyan cégtől, amelynek piaci kapitalizációja 2.5 milliárd dollár alatt van, s negyedévenkénti árbevétele is 2.88 milliárd. Szerencsére az elemzők a sorozatos profit warningok után már számíthattak a cég gyenge teljesítményére. A 2.88 milliárdos veszteség a 10....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés