Előfizetői tartalom

Microsoft: süket volt a piac?

Portfolio
2%-os csökkenést mutatnak a nyitás előtti kereskedésben a Microsoft részvényei azt követően, hogy a társaság vezérigazgatója, Steve Ballmer azt nyilatkozta tegnap, hogy a múlt héten közzétett második negyedéves gyorsjelentésben szereplő rekord árbevétel és eredmény csak egyszeri volt, az hosszú ideig nem tartható fenn.

A fenti kijelentések mindazonáltal nem jelentenek semmiféle újdonságot, hiszen a cég ezt már múlt héten is elmondta a gyorsjelentés közzétételekor, akkor azonban a piac annyira eufórikus hangulatban volt a rekordok miatt, hogy egyáltalán nem törődtek ezzel a befektetők. Mint ahogyan azzal sem, hogy a cég vezetése nem túl optimista a negyedik negyedévre nézve, és alacsonyabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés