Előfizetői tartalom

Látlelet a hazai internet gazdaságról (2)

Portfolio
Ezen a héten rendezték meg az internetes szektor immár hagyományos tihanyi nemzetgyûlését, az Internet Hungary konferenciát. Az összejövetelen jó benyomást lehet kapni az iparág aktuális állapotáról, amelyet most a visszafogott optimizmus jellemez. Cikkünk elsõ része egy kis visszaemlékezést tartalmaz, a második rész pedig egy szubjektív betekintést ad a konferenciára.

Visszaemlékezve az elmúlt évekre, ez természetesen új állapot. Két évvel ezelõtt igaz, hogy már túl volt a csúcsponton a lelkesedés, s lefelé tartottak a technológiai indexek, de a jó idõben tõkéhez jutott cégek még nem költötték el az összes pénzüket. Így mindenki nagynak és erõsnek, s ebbõl adódóan okosnak is gondolta magát. Az optimizmus még általánosnak volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés