Előfizetői tartalom

Ha alacsony az eredmény, vegyél vissza részvényt!

Portfolio
Kedvező negyedéves gyorsjelentést tett közzé a tegnapi amerikai piaczárás után a világ első számú hardver gyártó vállalata, az IBM. A cég mind az árbevétel, mind pedig az egy részvényre jutó nettó eredmény tekintetében felülmúlta az elemzői várakozásokat, igaz ez utóbbi csak annak volt köszönhető, hogy jelentős mennyiségű saját részvényt vásárolt vissza.

Az IBM nettó árbevétele csak minimális mértékben, 0.2%-kal múlta felül az egy évvel korábbi hasonló értéket, az elemzői konszenzusban szereplő 19.7 mrd dollárnál azonban kicsit magasabb lett. (ezek az értékek azonban már nem tartalmazzák a Hitachinak eladott merevlemezgyártó üzletág bevételeit.)A szolgáltatásokon és a pénzügyi tevékenységen kívül minden divízióban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés