Előfizetői tartalom

A profit nem minden

Portfolio
A Motorola tegnap publikált 3. negyedéves egy részvényre jutó eredménye az elemzői várakozásoknak megfelelően alakult, értéke 5 cent lett. Az EPS értékelésekor elsősorban nem az érték, hanem az előjel számít, az aktuális szektorkörnyezetben a Motorolától szép teljesítmény volt ismét profitábilis negyedévet maga mögött hagyni. Bár számos pozitívum megfigyelhető a társaság piaczárás után közzétett eredményében, az összkép azonban negatív, amelyet jelez a piac reakciója is.

A gyorsjelentés negatívuma elsősorban az árbevétel terén keresendő, a társaság a 6.74 milliárdos elemzői várakozásokkal szemben csak 6.4 milliárdos árbevételről tudott beszámolni, ráadásul a távközlési felszerelésgyártás teljesítménye igen rossz lett.De nézzük a pozitív oldalt is a félvezetőgyártás eredményes negyedévet tudhat maga mögött, miközben stabilitást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés