Előfizetői tartalom

USA: mindenre kiterjedő távközlési válság

Portfolio
Továbbra sem megy jól az amerikai távközlési szektornak, s a válság a távolsági és a nagy sávszélességet kínáló szolgáltatókról lassan teljesen átterjed a jóval konzervatívabb helyi szolgáltatókra is. Ennek jegyében tegnap a 2. számú amerikai távközlési társaság az SBC jelentett be újabb elbocsátásokat (11,000 fő).

Az elbocsátások mellett a társaság a beruházási szint meredek csökkentését is bejelentette, az idei CAPEX várhatóan 5-6 milliárd dollár lesz, amely annak tükrében, hogy a cég az idei évnek még 10 milliárd feletti tervekkel vágott neki, s legutóbb ezt 9 milliárdra csökkentette, meglehetősen nagy visszaesésnek számít.Természetesen az elbocsátásokkal és a CAPEX csökkentésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés