Előfizetői tartalom

Itt a tőkepiac fejlesztésének koncepciója

Portfolio
A tőkepiac fejlesztése érdekében létrehozott Tőkepiaci Tanácsadó Testület eddig két ülést tartott, s az ott megfogalmazott javaslatok mellett a testület tagjai írásban is juttattak el ötleteket a Pénzügyminisztériumhoz. A minisztérium ezeket egy vitaanyagba összefoglalta, mi most ennek a rövidített változatát tesszük közzé, kommentár nélkül.

A PM- ben készült vitaanyag szerint a kormány stratégiai jelentőséget tulajdonít a magyar gazdaság további modernizációja elősegítésének s e céllal összhangban a kormány programjával kiemelt hangsúlyt helyez a pénz- és tőkepiacok fejlesztésére, hiszen a fejlett tőkepiacok a modern gazdaság sine qua non-ját jelentik. Ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy a kormány elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés