FONTOS Sorra bukkannak fel az európai hatalmak a világ másik felén – De mégis mi okuk van erre?
 
Előfizetői tartalom

Visszasésre felkészülni?

Portfolio
Mérsékelten gyenge nyitást valószínűsítenek az amerikai részvénypiacokon az irányadó határidős részvényindexek, az S&P 3,8, a Nasdaq 100 6, a Dow Jones 19 pontos esést mutat. A piacon nincsenek igazán jelentős vállalati hírek, a kereskedést befolyásolhatja az Irak elleni háború valószínűségének állandó változása (Bush beszéd az ENSZ előtt), illetve a mai Greenspan beszéd.

Az egyedi vállalati hírek közül mindenképpen meg kell említeni a Tyco-ot, ahol valószínűleg újabb vádpontok keletkeznek a cég ex vezetője ellen. Európából általában negatív hírek érkeznek, amelyek főleg a távközlés, illetve a chipgyártás megítélését befolyásolhatják. Az Intel a Philips kedvezőtlen várakozásai miatt valószínűleg gyengüléssel kezdi a kereskedést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés