Előfizetői tartalom

Profit-warning az Inteltől (2.)

Portfolio
Profit-warningnak beillő kijelentéseket tett közzé az elmúlt percekben az Intel vezérigazgatója, Craig Barrett egy sajtótájékoztatón. A világ első számú chipgyártójának a vezetője ugyanis a Reuters tudósítása szerint azt mondta, hogy mindössze mérsékelt profit növekedést tud majd elérni a társaság az éppen folyó harmadik hónapban a megelőző negyedévihez képest.

Az Intel első embere úgy látja, hogy az IT iparágban egyelőre még mindig várat magára a fellendülés, mivel a vállalatok még mindig visszafogják kiadásaikat, és fordulat csak akkor várható, ha a cégek ismét jelentősebb összegeket invesztálnak az információ technológiába. Arra vonatkozólag azonban a szakember nem tudott prognózist adni, hogy erre mikor kerül majd sor. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés