Előfizetői tartalom

Óvatosan a Matávval, célárfolyam 1,150 Ft (CIB)

Portfolio
A CIB legfrissebb Matáv elemzésében, a bank szakemberei a következő hónapokban várható bizonytalanság miatt a Matáv részvényeket rövid távon nem javasolják vételre. A Deutsche Telekom Matávval kapcsolatos stratégiájának bejelentése ugyanakkor az elemzők véleménye szerint a jelenlegi helyzethez képest nagyobb eséllyel hoz pozitív, mint negatív változást, ezért hosszú távú javaslatuk Vétel.

Az elemzők szerint, a Matáv első féléves nettó profitja -37.7 milliárd forint- minimális mértékben meghaladja mind a piaci konszenzust, mind a CIB Értékpapír Rt. várakozását. Üzemi eredmény szinten egyértelműen kellemes meglepetést hozott a gyorsjelentés, mind a vezetékes terület, mind a mobil üzletág a várakozásoknál jobban teljesített, s ennek nyomán az üzemi eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés