Előfizetői tartalom

November végéig dönt a Deutsche Telekom a stratégiáról?

Portfolio
Horst Siehler, a Deutsche Telekom (DT) új elnöke változtatni akar a vállalat politikáján - közölte a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) pénteki számában, a lapban megjelent Siehler-interjút értelmezve. A FAZ szerint az elnökség részleges visszavonulást fontolgat a külföldi üzletből. Hogy milyen eredményre jutottak a stratégiai jellegű fontolgatások után, az elnökség november végén kívánja nyilvánosságra hozni - tudósít az MTI.

Hans Ehnert, a Deutsche Telekom szóvivője pénteken azt mondta az MTI-nek, hogy a frankfurti lap következtetései túlzóak, a lap összefoglalójában - mint mondta - hamis nyomra tért. Mai szemmel nézve a Deutsche Telekom jól felépített vállalat. Elvben helyes volt a vezetékes szolgáltatásból más piacokra is áttérni. Részleteiben az elkövetkezendő két-három hónapban meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés