Előfizetői tartalom

Dell: ismét egy "kemény" negyedév

Portfolio
Ismét töretlen növekedésről tudott számot adni a tegnapi zárás után a hardver szektor fenegyereke, a Dell Computer, mely az árbevétel tekintetében felülmúlta a várakozásokat, az eredmény tekintetében pedig teljesültek a prognózisok. A részvények árfolyama annak ellenére csak minimális mértékben emelkedett a zárás után, hogy a cég megemelte a prognózisait a harmadik negyedévre vonatkozóan.

A világ második legnagyobb PC gyártójaként számon tartott társaság 8.5 mrd dolláros árbevétel tért el, szemben a 8.3 mrd USD-s várakozásokkal. Ez mintegy 11%-kal múlja felül az egy évvel korábbi értéket, igaz, a bázis időszak mélypontnak számított a vállalat életében. A fordulat a tavalyi negyedik negyedévben következett be, azóta pedig töretlen növekedést produkál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés